Shop

Aragonit produbljuje meditaciju, smanjuje emocionalne napetosti, povećava strpljenje, naročito u stresnim uvjetima i u vrijeme pojačanih osobnih izazova.

Balansira yin i yang energiju te stabilizira duhovni razvoj. Smatra se da je odličan kamen za one koji prolaze kroz pubertet pošto pomaže otklanjanju stresa, bijesa i neprijateljstva svake vrste, pojačavajući darežljivost i senzitivnost.

To je kamen izuzetnih osobina smirivanja jer pomaže živčanom sustavu putem čišćenja uma od kaotičnih misli. Pruža sigurnost i pojačava strpljenje, pojačava samopoštovanje, osjećaj vlastite vrijednosti i samopovjerenje. Na taj način Aragonit dovodi do uspostavljanja kontakta s čovjekovim istinskom prirodom, učeći ga kako živjeti u miru. Njegove osobine čišćenja uma su osobito korisne u poslovnim situacijama gdje dodatno osigurava potrebnu snagu da bi čovjek mogao izaći u susret profesionalnim izazovima.

Jača imunološki sustav, potiče dobro raspoloženje. Produbljuje proces mišljenja omogućavajući uspostavljanje veze s dubljim slojevima psihe i održavanje otvorenog srca i uma. Aragonit podučava lekciju davanja i primanja. U fizičkom smislu pojačava energiju, a vjeruje se da osobito pozitivno utječe na energiju molitve.

Pomaže kronično umornim individuama, ima pozitivan utjecaj na mozak i živčani sustav. Pojačava koštani sustav i zube time što stimulira apsorpciju kalcija, pomaže kod liječenja problema na koži i grčeva u mišićima. Aragonit smješten na tijelo u slučaju prehlade ili gripe donosi trenutačnu količinu potrebne topline. Jača imunološki sustav. Postavljanje na srčanu čakru omogućuje da se bolje koncentriramo prije meditacije, jer smiruje i opušta, pomaže otklanjanju stresa.

ARAGONIT

by Ana Pejic

26,00  23,00 

1 na zalihi

  • share now
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share