Shop

Dimni kvarc je snažan uzemljujući kristal koji istovremeno podiže vibraciju tokom meditacije. Izvrstan je protiv stresa, pojačava odlučnost i pomaže da se teška razdoblja podnesu mirne duše.

Podučava nas kako da ostavimo iza sebe sve od čega više nemamo koristi.
Dimni kvarc neutralizira negativne vibracije, blokira geopatogena zračenja, apsorbira elektromagnetna zračenja i pomaže eliminaciju i detoksikaciju na svim razinama donoseći u prostor pozitivnu vibraciju.
Pomaže u otpuštanju strahova, uklanjanju depresije i donosi emocionalni mir. Polako razgrađuje sve negativne emocije.
Dimni kvarc potiče prihvaćanje fizičkog tijela i vlastite seksualne prirode, čisti zemaljske čakre kako bi strast mogla prirodno teći.
Potiče pozivne misli, neutralizira strah od neuspjeha, potiče koncentraciju i ublažava teškoće u komunikaciji. Također olakšava kretanje između alfa i beta stanja uma i pomaže pročišćavanju uma za meditaciju i bolju konekciju s dubljim razinama bića.
 
Fizički je dimni kvarc odličan za tretiranje bolesti povezanih sa zračenjem ili uz kemoterapiju. Ovaj kristal djeluje i kao analgetik, a u liječenju, njegova vještina postepenog iscjeljivanja može spriječiti pojavljivanje krize liječenja.
Dimni kvarc je posebno djelotvoran za bolesti abdomena, kukova i nogu. Uklanja bol, uključujući i glavobolju, pomaže reproduktivnom sustavu, mišićima, nervnom tkivu i srcu. Pomaže osloboditi od grčeva, jača leđa te ojačava živce. Ovaj kristal potiče apsorpciju minerala i regulira tekućinu u organizmu.

DIMNI KVARC

by Ana Pejic

40,00  37,00 

1 na zalihi

  • share now
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share