Shop

Lapis Lazuli brzo pomaže u oslobađanju od stresa, donoseći dubok mir. Donosi sklad i duboku unutarnju samospoznaju. Potiče samosvijest, omogućuje samoizražavanje i svakom otkriva vlastitu unutarnju istinu, pružajući osobine iskrenosti, suosjećanja i osobitosti.
Osnažuje um, tijelo i povećava svjesnost i duhovnu evoluciju.
Pomaže nam organizirati svakodnevnicu, stišati i zaposliti nemiran um. Pomaže izgraditi samopouzdanje i tradicionalno je kraljevski kamen, koji se u kombinaciji s karneolom koristio još u starom Egiptu. Donosi i povećava ljubav i vjernost u braku te dugotrajnost prijateljstava.

Lapis Lazuli jača imunološki sustav, snižava krvni tlak, hladi i umiruje područja upale. Ublažava nesanicu i vrtoglavicu i pomaže u prevladavanju depresije. Lapis Lazuli koristi dišnom i živčanom sustavu te grlu, glasnicama i štitnjači, čisti organe i timus.

 

 
Karneol je povezan s poduzimanjem hrabrih radnji, stimulira korijensku čakru, pomažući cirkulaciji vitalne energije u vaše središte, što aktivira sve tri donje čakre. Također je povezan s moćnim kreativnim instinktima, pomaže suočiti se sa svojim strahovima i pouzdano provesti planove u djelo. Karneol nam pomaže otkriti skrivene talente i vrlo je popularan među glumcima i pjevačima jer je neophodan za stalan protok energije i samopouzdanja u momentu kada su sve oči uprte u vas.
Na staničnoj razini pročišćava krv i poboljšava cirkulaciju.

LAPIS LAZULI I KARNEOL

by Ana Pejic

26,00  23,00 

1 na zalihi

  • share now
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share