Shop

Aventurin je kristal manifestacije, a dolazi u nekoliko prekrasnih boja. Ovaj kristal poznat je također i kao kristal bogatstva, uspjeha i sreće te se stoljećima koristi za privlačenje energije prosperiteta u naš život. Idealan je poklon jer simbolizira dobre želje i onome tko ga nosi donosi veliku radost. Njegova energija apsorbira negativne vibracije iz okoline i pomaže nam da ostanemo “imuni” na tuđu negativnost, što ga čini idealnim ako smo okruženi ljudima punim nezadovoljstva i kritičnosti. Zeleni Aventurin je ujedno i najpoznatiji, a stavljao se u vrećice koje su se nosile kraj sebe kako bismo privukli novac ili sreću. U prošlosti su ga zvali i “kockarski kamen” jer je donosio sreću u kartanju, kockanju i sl. Zeleni Aventurin privlači poslovne prilike, pojačava mentalnu jasnoću i poboljšava percepciju.

💙 Akvamarin je kristal istine, iskrene ljubavi koji odnosi obrasce prošlosti i pomaže okrenuti novu stranicu u životu. Stabilizira energiju, jača vitalnost i pozitivno djeluje na raspoloženje osobe koja ga nosi. Uspješno smiruje emocije, usklađuje duh i tijelo, jača intelektualne sposobnosti te pomaže kod učenja i pamćenja. Izoštrava um, jača intuiciju i sposobnost rasuđivanja pa može biti od velike pomoći prilikom donošenja brzih i značajnih odluka.
Djeluje na logičko razmišljanje i zaključivanje, zbog čega se preporučuje njegovo nošenje tijekom polaganja ispita i ugovaranja važnih poslova. Pomaže prevladati strah od govorništva te je kao takav izvrstan za nastavnike, predavače, razne vrste voditelja i ostale govornike.
Na glasu je kao kamen koji jača ljubavne i obiteljske veze te povećava predanost i vjernost. Potiče harmoniju u odnosima i smanjuje osjetljivost prilikom nesuglasica.
Smatra se da ima snagu probuditi uspavane osjećaje u dugotrajnim ljubavnim vezama i braku.

ZELENI AVENTURIN & AKVAMARIN

by Ana Pejic

26,00  23,00 

1 na zalihi

  • share now
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share